Меню Затваряне

Как да изпратя тайно съобщение във Viber

От началото на февруари 2017 г. потребителите на Viber могат да изпращат тайни съобщения(Secret Messages), които се изтриват няколко секунди, след като получателят им ги е видял. Концепцията вероятно ви е позната, ако вече ползвате епичния Snapchat – изпращате снимка или клипче на някого, той го отваря и определен период, след като го е видял, съобщението се изтрива.

Тази функция е удобна за изпращане на изображения, за които искате да бъдат видени само от получателя им. Ако изпратите обикновено изображение, трябва да разчитате, че получателят му ще го изтрие, след като го е видял. Вече не трябва да разчитате на това, Viber изтрива съобщението за вас. Е, остава въпросът какво се случва, ако по някаква причина вниманието на получателят е отвлечено и снимката изчезне, преди той да успее да я види. Но предполагам едно „прати ми го пак моля“ ще свърши работа.

И така, как да изпращате тайни съобщения?

1.Обновете Viber до най-новата му версия. Ако за последно сте обновявали Viber преди февруари 2017 г., ще трябва да направите актуализация. Също така имайте предвид, че Viber са решили да спрат поддръжката на приложението за Windows Phone. Това означава, че новите функционалности на Viber няма да са достъпни за потребители с тази операционна система.

2.След като направите снимка или клип, потърсете в долния ляв ъгъл за иконка с таймер (трябва да изглежда така:). Натиснете я и изберете за какъв интервал от време искате да се покаже изображението.

3.Изпратете съобщението до желания контакт.

В края на 2015 г. Viber въведе опция за изтриване на съобщения, която ви позволява да изтриете текстово съобщение, ако например сте го изпратили на грешен потребител. Освен това компанията-разработчик пусна криптиране от край до края на всичките съобщения (текст, снимки и видео). Специално за по-параноичните си потребители Viber предлага и скрити чатове, които се отключват с PIN код, така че само подател и получател да могат да си ги четат. Ако разбира се помнят PIN кода.

Related Posts

1 Comment

  1. Pingback:Как да изпратя тайно съобщение във Facebook Messenger – Questona

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *