Меню Затваряне

Viber вече позволява да изтривате изпратени съобщения

Обновена на 08.12.2015 от Questo

viberlogo

Мобилното приложение Viber позволява на абонатите си да изтриват съобщения, които са вече изпратени. Новата функция е добавена в края на ноември и за да я изпозлват, потребителите ще трябва да разполагат с версия на Viber 5.6.5 и нагоре.

Досега изтриването на съобщения във Viber не беше възможно, след като те са били изпратени. Единственият вариант те да не се получат беше да има неизправност в интернет връзката или самото приложение.

С новата опция Viber се доближава като функционалност до Skype, който от години предлага възможност да изтривате съобщения от разговора. Тя (опцията) ще ви е полезна, ако изпратите важна информация на грешния човек, или искате да изтриете съобщение, за което съжалявате.

Ако я използвате, абонатът отсреща ще види само известие, че съобщението е изтрито. А ако отсрещният абонат използва версия, по-стара от Viber 5.6.5, той няма да види дори и известие.

Подобни статии

4 Comments

  1. Криси

    Ако изпратиш погрешна снимка и я изтриеш това значи ли че човека дори да не я видял тя ще му се запази в изображенията ???

  2. Miss

    Ако имаш инсталиран Вайбър на смартфон и компютър с един акаунт, ако изтриеш съобщението от телефона си, от компютъра ще се изтрие ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *