Меню Затваряне

Viber вече позволява да изтривате изпратени съобщения

viberlogo

Мобилното приложение Viber позволява на абонатите си да изтриват съобщения, които са вече изпратени. Новата функция е добавена в края на ноември и за да я изпозлват, потребителите ще трябва да разполагат с версия на Viber 5.6.5 и нагоре.

Досега изтриването на съобщения във Viber не беше възможно, след като те са били изпратени. Единственият вариант те да не се получат беше да има неизправност в интернет връзката или самото приложение.

С новата опция Viber се доближава като функционалност до Skype, който от години предлага възможност да изтривате съобщения от разговора. Тя (опцията) ще ви е полезна, ако изпратите важна информация на грешния човек, или искате да изтриете съобщение, за което съжалявате.

Ако я използвате, абонатът отсреща ще види само известие, че съобщението е изтрито. А ако отсрещният абонат използва версия, по-стара от Viber 5.6.5, той няма да види дори и известие.

Related Posts

4 Comments

  1. Криси

    Ако изпратиш погрешна снимка и я изтриеш това значи ли че човека дори да не я видял тя ще му се запази в изображенията ???

  2. Miss

    Ако имаш инсталиран Вайбър на смартфон и компютър с един акаунт, ако изтриеш съобщението от телефона си, от компютъра ще се изтрие ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *