Меню Затваряне

Изтрийте профилите си в социалните медии с AccountKiller

Обновена на 23.03.2015 от Questo

delete-account

AccountKiller прави нещо съвсем просто, но и много полезно: позволява ви лесно да изтриете профилите си в някои от социалните мрежи и онлайн услуги като Skype и Spotify.

Вероятно ви се е случвал ода се запитате как да изтриете профила си във Facebook или да сложите край на досадния спам, идващ от Twoo. Проблемът е, че всяка услуга има различен потребителски интерфейс (разбирай: бутончето Delete се намира на различно място) и различни начини, по които профилите се затриват.

За да стигнете до заветната цел, трябва да търсите в Google и да четете различни туториали в зависимост от това кой профил искате да изчезне. Вместо това AccountKiller ви препраща директно към страницата, където се намира функцията за изтриване; или пък дава необходимите инструкции.

В някои случаи AccountKiller не е особено полезен. Ако поискате да изтриете акаунта си в Skype например, сайтът просто ви информира, че за целта ще трябва да се свържете с помощния център на месинджъра.

Социалните мрежи и онлайн комуникациите промениха начина, по който живеем и общуваме, но освен това направиха личните ни данни по-достъпни за външни хора. Затова все повече хора избират да изтрият или поне да деактивират профилите си във Facebook или да излязат от сайтовете за запознанства, за да запазят личния си живот личен.

 

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *