Меню Затваряне

Как да видя паролата си от мобилното приложение на Facebook

Неделя е хубав ден за кликбейт, затова реших да отговоря на един от най-често задаваните въпроси, а именно: как да видя паролата си за Facebook от мобилното приложение?

Ясно е, че голяма част от задаващите го просто искат да разберат паролата на близък или роднина, с чийто телефон разполагат. Но има и потребители, които наистина са забравили паролата си и единственият начин да я възстановят е да я проверят от настройките на мобилното приложение.

Отговорът е, че няма как да видите паролата си за Facebook от мобилното приложение. Това се прави от съображения за сигурност. Ако паролата беше достъпна в настройките на приложението, всеки с физически достъп до телефона щеше да има възможност да я види и така да получи достъп до профила ви.

Можете да „видите“ паролата си само ако сте я запаметили в браузъра, който използвате (нещо, което не ви препоръчвам да правите).Каквито и пароли да сте запаметили в браузъра си, добрите практики предполагат да ги изтриете.

Ето как да изтриете пароли от браузъра на смартфон.

Ето как да изтриете пароли от браузъра на настолния компютър.

Related Posts

13 Comments

  1. Nejat

    Зфр те забравих си паролата в facebook но ми беше с стариа тел номер как мога да го намерам паролата няоки да ми помогне

  2. Наталия

    Здравейте, забравих паролата си, а имейлът ми е невалиден. Как да вляза в профила си?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *