Меню Затваряне

Как да изтрия въведен имейл от браузъра

Обновена на 09.02.2015 от Questo

email-delete

По подразбиране вашият браузър запомня всички имейли, които въвеждате: имейл адресът, с който влизате във Facebook; или пък този, с който сте регистрирани в Instagram и т.н. Ако имате няколко различни профила в социалната мрежа или пък компютърът ви се използва от много хора, вероятно сте забелязали, че всички запомнени от браузъра имейли се появяват като падащ списък в полето за въвеждане на потребителско име.

Браузърът прави това, за да ви улесни: вместо да изписвате даден имейл всеки път, вие можете просто да го изберете от списъка. Но как може да изтриете от списъка определен имейл адрес, който не искате да се появява там?

Много е лесно. Поставете курсора на мишката върху полето за изписване на имейл адреса. На този етап би трябвало да се появи падащият списък със запомнени адреси. Преместете курсора върху имейл адреса, който искате да изтриете. В общият случай той се оцветява в синьо. След като сте маркирали адреса, просто натиснете клавиш Delete на клавиатурата. Готово!

Ако делите компютър с други хора, прочетете тази статия за запомнянето на паролите и защо това може да се окаже проблем.

 

7 Comments

 1. Стефи

  Здравейте….Не знам въпроса ми дали е за тук,но ще попитам и Благодаря предварително за отговприте………Как мога да промена имайла в фейса известията ми да отиват на друг имайл,а не на тоя който съм задал при регистрирането на профила ми?….Благодаря още веднъж……

  • Questo

   Може би ако просто смените имейл адреса, с който сте направили регистрацията?

 2. Nasko

  Поп посочения начин , не мога да изтрия мейла и от лентата на Браузъра, друг начин да изтрия мейла от падащата лента да предложите?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *