Меню Затваряне

Indit Black Hat ще покаже как се хаква IPv6

Обновена на 16.09.2016 от Questo

conference-bhКои са най-честите дупки в сигурността, които хакерите използват, за да компрометират един уебсайт? А знаете ли как да се предпазите от тях? Ако търсите отговор на тези и други въпроси, свързани със сигурността в интернет пространството, тогава Indit Black Hat е за вас.

Събитието, известно като форумът на независимите IT предприемачи, ще се проведе на 20 и 21 октомври 2016 г. за трети път в България. Конференцията ще даде възможност да чуете едни от най-изявените български IT специалисти, които в над 30 паралелни лекци и дискусии в две зали ще споделят своя практически опит. Questona.com е медиен партньор на Indit Black Hat.

По време на събитието ще бъде показан реален пример за хакване на интернет протокол версия 6 (IPv6), който ще наследи сегашния IPv4. Ако някога сте чували за опасенията, че „IP адресите приключвали“, то това в един от многото проблеми, които IPv6 може да реши, Като цяло IPv6 се счита за основна поддържаща колона за бъдещето на интернет, затова и сигурността му е от голямо значение.

Сред темите за дискусия ще е и сигурността на електромобилите. Списък на лекторите и темите на лекциите може да откриете на http://blackhatbulgaria.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *