Меню Затваряне

Какво да правя през почивните дни (29 юли-30 юли)

Обновена на 07.08.2017 от Questo

Подготвил съм няколко събития в този последен за юли уикенд, повечето от които дори се доближават до темата на блога. Дерзай.
Семинар – What is Ethical hacking?
Какво: Семинар
Кога: 29 юли, 14:30
Къде: MG Academy, Екзарх Йосиф 86
Вход: Свободен

Нямам идея кои са тези момци, но организират безплатен семинар, на който ще разказват какво е етичното хакерство. Сред темите, които ще се разглеждат, са: какво е етичен хакер, каква реализация има тази професия, какво трябва да знаем от легална гледна точка, за да практикуваме тази професия и т.н. Ясно е, че целта на семинара не е да ви научи на нещо важно, а да ви накара да се запишете на курсовете, които предлага центъра, но пък може да кажат нещо интересно.

Машинно самообучение – когато невронните мрежи не са достатъчни
Какво: Семинар
Кога: 29 юли, 19:00
Къде: София, Софтуерен университет
Вход: Свободен

Машинното учене е една от най-актуалните теми в момента: тя започва от разпознаването на човешки лица от компютър и достига до вечния философски въпрос ще ни бъде ли или не. Вероятно ще чуете някои не много ласкави мнения за семинарите на СофтУни, но повечето от тях дават все пак някаква обща представа за разглежданата тема и са достатъчно интересни, за да не изглеждат двата часа като пропиляно време.

Dark Pressure pres. VIVID
Какво: DJ Set
Кога: 29 юли, 16:30
Къде: Tell Me Bar
Вход: Свободен

Dark Pressure не ги бях чувал досега, но изглеждат като DJ дуо, правещо доста приятна музика, ако разбира се си падате по стила. Партито е достатъчно добре брандирано, за да те накара да го посетиш дори само за фукня: Dark Pressure, Find the rabbits и т.н. Ако не ти стига, можеш да отидеш с лаптопа и да заредиш един sqlmap, за да изглеждаш по-тежко. До 11 вечерта се влиза без пари.

Танцуваща София 2.0
Какво: Фестивал
Кога: 30 юли, 16:30
Къде: София, Маймунарника
Вход: Свободен

Знам, че като стане дума за градски фестивали най-обичаш София Мези, но този е с безплатен вход и може да понаучиш някое и друго движение. Пълната програма на фестивала е във Facebook събитието,  а стиловете трябва да са стрийт и съвременни танци. Ми така де, аман от тая салса.

 

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *