Меню Затваряне

Какво да правя през почивните дни (28-29 октомври)

Обновена на 27.10.2017 от Questo

Тази седмица умишлено пропуснах да промотирам поредния безплатен семинар за етично хакерство и вместо това ще дам няколко предложения, свързани с Хелоуин и графичните технологии. Инджой.

Computer Space
Какво: Форум
Кога: 28-29 октомври
Къде: Червената къща
Вход: Свободен

Събитието започва в петък и продължава няколко дни (ше има представяния и в неделя). Форумът е посветен на графичния дизайн и технологиите. Лекциите и темите са много, затова те оставям сам даси избереш от списъка със събития. Като цяло ще ти е интересно, ако планираш да се занимаваш с компютърна анимация, графики, рисуване, гейминг, видеосъдържание и т.н. Аз лично мисля да се вясна, за да тествам очилата за виртуална реалност.

Нощта на Вси Светии
Какво: Куиз вечер
Кога: 29 октомври, 19:00
Къде: бар Abordage
Вход: 5 лв.

От няколко години тематичните Хелоуин събития са много популярни и през целя уикенд в София ще се организират доста такива. Abordage си правят куиз по темата, така че ако поназнайваш повечко за произхода на този празник, можеш да се запишеш за участие. Ще ти трябва и отбот от 2 до 5 души.

Малко страшни филни
Какво: Прожекция на късометражни филми
Кога: 29 октомври, 20:00
Къде: бар „Петък“
Вход: Свободен

Проста, но потенциално успешна формула: вместо да ти пускат музика ти пускат късометражни хорър филми. Удря в главата като шот текила, а заглавията, които ще се прожектират, ги има тук.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *