Меню Затваряне

Какво да правя през почивните дни (23-27 декември)

Обновена на 22.12.2017 от Questo


В програмата за коледните празници преобладават партита и тематични вечеринки по клубовете, така че не се изненадвай от селекцията. Ето няколко по-алтернативни предложения за събития през почивните дни.

Huge Graphic Novels & Comics Sale
Какво: Разпродажба на комикси
Кога: 23 декември, 15:00 часа
Къде: Level Up Sofia
Вход: Свободен

Това изглежда е някаква седмица на разпродажбите, по време на която можеш да си купиш разни комикси и графични новели. Героите на Marvel, Spawn, а защо не и новелите на Франк Милър. За цените нищо не казват, ама дано им се откъсне от сърцето някое по-голямо намаленийце.

U2 night
Какво: Тематична вечер
Кога: 23 декември, 21:00 часа
Къде: „Тънка червена линия“
Вход: Свободен

Вероятно най-приятният музикален акомпанимент за предколедна вечер (освен ако не си падаш по поп фолка, в такъв случай светът е твой). U2 са големи и изглеждат като универсално решение, когато се чудиш какво да слушаш. Като цяло посетителите на бара са алтернативни хора, които не гледат лошо и играят джаги. Като алтернатива си запиши за 90’s Kids партито в Mixtape 5, което започва горе-долу по същото време.

Christ must be Hip Hop
Какво: Хип хоп парти
Кога: 25 декември, 21:00 часа
Къде: Бар „Безкрай“
Вход: Свободен
Хип хоп, ама от стария, и то навръх Коледа? Не звучи като кой знаек каво преживяване, но барчето е алтернативно, сгушено до кино „Одеон“, и може да предложи изненади. Ще има томбола, за участието в която трябва да ти се пие. Като цяло коледна идилия.

Movie Music Night
Какво: Тематична вечер
Кога: 27 декември, 22:00 часа
Къде: „Строежа“
Вход: Свободен

В „Строежа“ ще има тематична вечер, посветена на киното, така че събери кварталните пияници и идвайте с костюми. Не пише да има награди за най-ддобър костюм, но пък подобен тип карнавали винаги са интересни.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *