Меню Затваряне

Какво да правя през почивните дни (2-3 декември)

Обновена на 01.12.2017 от Questo

Тази седмица се провеждат няколко събития едновременно, посветени на професионалното развитие. Ако още не си решил да правиш с живота си и не си някъде извън София, можеш да използваш възможността да понаучиш някои основни неща като това как се пише автобиография, мотивационно писмо и т.н.

CV и Job Interview
Какво: Семинар
Кога: 2 декември, 10:00 часа
Къде: MG Academy
Вход: Свободен

MG Academy организира няколко семинара в един ден на тема кариерно развитие. Първият е за това как се пише автобиография, а след това ще те учат как да се държиш по време на интервю за работа.

Успешен кариерен старт: стъпка по стъпка
Какво: Семинар
Кога: 2 декември, 09:30 часа
Къде: Софтуерен университет
Вход: Свободен

Пак в събота сутринта СофтУни организира подобно събитие, което се занимава с горе-долу същите теми, а именно: „съвети, насоки и напътствия; как да изберете своята кариера“. Ще има и уъркшоп.

Access EMBA Tour in Sofia
Какво: Форум
Кога: 2 декември, 10:00 часа
Къде: х. Маринела
Вход: Свободен

Access EMBA организира еднодневно събитие, в което разни хора разказват колко велики са магистърските програми по стопанско управление на чуждестранните университети. Подходящо за хора, които се чудят дали и къде да ходят да учат, за да им пише на дипломата MBA.

Tarantino Soundtrax
Какво: Парти
Кога: 2 декември, 21:00 часа
Къде: Gaba Bar
Вход: Свободен
Има няколко тематични партита (например Ню метал вечер в „Тънка червена линия“ или „Пънк вечер в Гарвана и гюлето“, с които да отбиеш умората след лекциите за сивита и интервюта за работа. Най-интересно обаче ми се струва парти с музика от филми на Куентин Тарантино.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *