Меню Затваряне

Какво да правя през почивните дни (2-3 септември)

От кумова срама пускам няколко предложения за събития в София, колкото са толкова ъндърграунд, че трябва да оцениш поне старанието да бъдат открити. Не са свързани с информационни технологии, но пък са колоритни и може да са ти от полза.

Купа София 2017
Какво: Турнир по бейзбол
Кога: 2-3 септември, 10 часа
Къде: Стадион „Октомври“, намира се до ТУ- София
Вход: Свободен
Колкото и да е популярен в САЩ, в България бейзболът си остава причудлив за масовата публика спорт. Ако не си от масовата публика, чувствай се поканен на двудневен турнир на бейзболни клубове. Получаваш бонус точки само ако намериш стадиона, който по спомени беше забутан някъде между Техническия и Химическия. Пари няма да ти искат.

Рожден ден на организаторите на фен клуба на Веселин Маринов
Какво: Трудно за описване
Кога: 2 септември, 17 часа
Къде: Заведение „Амари“, до метростанция „Бели Дунав“
Вход: Свободен

Не те шегувам, вождовете на фен клуба на Веселин Маринов празнуват рожден ден и са го обявили във Facebook. Комбинацията от Веселин Маринов, неподражаемата атмосфера на „Надежда“ и виното, което вероятно ще се лее в кръчмата, очертават интересна съботна вечер

Четворки белот – Турнир 5
Какво: Турнир по белот, очевидно
Кога: 3 септември,15:30 часа
Къде: Mulligan Board Games Club, София
Вход: 6 лв. на човек

Турнирите по белот винаги са специално събитие за българина, по време на което се съчетават спортен хъс, нетуъркинг, комбинативно мислене и емоционални сривове. Макар този турнир да не изглежда много бляскаво, все пак за стигналите до полуфинала ще има безплатно питие, а победителите ще си тръгнат с бутилка уиски или джин по техен избор. Но нищо от това не може да се сравни с най-голямата награда: да се скарате със съотборника защо ти играе купа, след като цяло раздаване му бягаш на купа.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *