Меню Затваряне

Как да скрия статус Seen във Viber

Обновена на

Използвайки настройките за поверителност на Viber, вие можете да правите разни трикове като например да скривате онлайн статуса си в приложението. Това вероятно ще ви се наложи рано или късно, тъй като Viber винаги показва че сте онлайн – независимо дали сте отворили приложението или не. Достатъчно е само да имате достъп до интернет на телефона си.

Друга полезна настройка е изключването на Seen статуса на съобщението. Viber разполага с няколко различни статуса за доставка на съобщенията между потребители, като основните са Sent, Delivered и Seen. Статусът Seen се появява, когато сте изпратили съобщение на някого и той го е отворил.

Много потребителите обаче се дразнят от това, тъй като не искат ответната страна да знае дали те са видели или не съобщението. За чудо и приказ показването на Seen статус може да се изключи, и то сравнително лесно.(За разлика от други приложения като Facebook, където изпращането на статус Seen официално не може да се изключи, въпреки че има разни шмекери. Оставете коментар под статията, ако искате да ви разкажа за тях.)

Влезте в Settings>Privacy и махнете отметката от Send Seen Status. Имайте предвид, че настройката действа двупосочно. Ако я изключите, вашите приятели няма да могат да виждат дали сте отворили съобщенията им, но и вие няма да можете да виждате дали те са отворили вашите съобщения.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *