Меню Затваряне

Как да скрия статус Seen във Viber

Обновена на 24.07.2018 от Questo

Използвайки настройките за поверителност на Viber, вие можете да правите разни трикове като например да скривате онлайн статуса си в приложението. Това вероятно ще ви се наложи рано или късно, тъй като Viber винаги показва че сте онлайн – независимо дали сте отворили приложението или не. Достатъчно е само да имате достъп до интернет на телефона си.

Друга полезна настройка е изключването на Seen статуса на съобщението. Viber разполага с няколко различни статуса за доставка на съобщенията между потребители, като основните са Sent, Delivered и Seen. Статусът Seen се появява, когато сте изпратили съобщение на някого и той го е отворил.

Много потребителите обаче се дразнят от това, тъй като не искат ответната страна да знае дали те са видели или не съобщението. За чудо и приказ показването на Seen статус може да се изключи, и то сравнително лесно.(За разлика от други приложения като Facebook, където изпращането на статус Seen официално не може да се изключи, въпреки че има разни шмекери. Оставете коментар под статията, ако искате да ви разкажа за тях.)

Влезте в Settings>Privacy и махнете отметката от Send Seen Status. Имайте предвид, че настройката действа двупосочно. Ако я изключите, вашите приятели няма да могат да виждат дали сте отворили съобщенията им, но и вие няма да можете да виждате дали те са отворили вашите съобщения.

 

Подобни статии

2 Comments

  1. Kiki

    Как да разбера дали е получено съобщението ми.
    Искам да знам изпратеното ми съобщение дали е получено,тоест ответната страта дали е видяла съобщението.Показва ми кога е онлайн ответната страна,или в колко часа е била активна,което означава,че не съм блокиран,набирам абоната и си звъни.Но отметката на съобщението да обясня е една в сиво а не двойна.Една отметка е когато ответната страна не е с включен интернет,а и когато стана на линия на мойто съобщение в долния десен ъгъл си остана една отметката в сиво.Ако в настройките на ответната страна е изключено Seen статуса на съобщенията отметката на съобщението ми ще е двойна и ще си остане в сиво,това разбрах от статията и така разбирам,че съобщението е видяно но не искат да разбирам,тоест е скрито.Да ама в моя случай отметката е единична сива не двойна.Това какво означава.

  2. Kiki

    Как да разбера дали е получено съобщението ми във Viber.
    Искам да знам изпратеното ми съобщение дали е получено,тоест ответната страта дали е видяла съобщението.Показва ми кога е онлайн ответната страна,или в колко часа е била активна,което означава,че не съм блокиран,набирам абоната и си звъни.Но отметката на съобщението да обясня е една в сиво а не двойна.Една отметка е когато ответната страна не е с включен интернет,а и когато стана на линия на мойто съобщение в долния десен ъгъл си остана една отметката в сиво.Ако в настройките на ответната страна е изключено Seen статуса на съобщенията отметката на съобщението ми ще е двойна и ще си остане в сиво,това разбрах от статията и така разбирам,че съобщението е видяно но не искат да разбирам,тоест е скрито.Да ама в моя случай отметката е единична сива не двойна.Това какво означава.Писали сте да оставим коментар под статията ако искаме да ни обясните за други начини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *