Меню Затваряне

Какво да правя през почивните дни (24-25 юни)

Обновена на 23.06.2017 от Questo

Най-масовото събитие в София този уикенд вероятно ще е „София диша“ и те съветвам да му отделиш внимание. Ето обаче няколко алтернативни предложения за добро изкарване на уикенда.

ON! Fest 2017
Какво: Фестивал
Кога:24-25 юни, 09:30
Къде: София, Интер Експо
Вход: 25 лв.

След като направи пауза от няколко години, фестивалът за градска култура ON!Fest се завръща. Програмата предвижда почти всичко, от което би се поинтересувал средностатистическия столичен калпазанин: гейминг, Youtube и онлайн видео, аниме, танци, графити, спорт. Има и Game Development Summit, но за него ще трябва да се бръкнете с допълнително 79 лв.

Нощна София на ролери
Какво: Ролери
Кога:24 юни, 20:30
Къде: София, езерото „Ариана“
Вход: Свободен

Група ентусиасти с ролери организират нощно каране из София, което, стига да не се кара опасно по натоварените булеварди, би трябвало да е супер яко преживяване. За съжаление ез нямам ролери и няма да мога да се присъединя, но ако има фенове, които четат, нека да го имат предвид. Сборната точка е езерото „Ариана“.

Война на цветовете
Какво: Пейнтбол турнир
Кога:22 юни, 14:00
Къде: София, Драгалевци
Вход: 15 лв.

Някакъв пич, който по принцип е фитнес инструктор и кондиционен треньор, организира пейнтбол избиване във Витоша. Участниците получават по 100 топчета и нужната екипировка, а за 20 топчета допълнително се плаща 3 лв. Събитието ще се проведе в Природозащитен инфомационен център на парк Витоша, повече инструкции за това как се стига до там ще намериш в събитието във Facebook.

 

 

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *