Меню Затваряне

Какво да правя през почивните дни (17-18 юни)

Обновена на 23.06.2017 от Questo

Отново идват почивни дни и ако няма да се разхождаш до морето, ето няколко предложения за добро изкарване в София. Предложенията не са много, но пък са абсолютно безплатни. Дерзай.

Бързи и Бавни до Своге и назад
Какво: Велопреход
Кога:17 юни, 08:45
Къде: София, езерото „Ариана“
Вход: Свободен

Чудесно начало на уикенда за собствениците на велосипеди. Това е велоразходка до Своге и обратно, като маршрутът може да се види тук, а почивката за обяд ще се реши на място. Организаторите от „Велоразходка“ прогнозират, че цялото мероприятие, т.е. триумфалното завръщане в София, ще се случи някъде около 5 следобед. Същият ден се очаква дъжд и понижаване на температурите, само да си знаеш.

Съботно запиване в дегустационния бар на Blek Pine
Какво: Името е достатъчно информативно
Кога:17 юни, 12:00
Къде: София, бар Blek Pine
Вход: Свободен

Очевидно в София се провежда годишна сбирка на колекционерите на бирени артикули. Събирането на капачки и бутилки от бира само по себе си е достатъчно любопитно хоби – поне за хората, които имат око за него. В заглавието пише дегустация, което предполага поне малко аванта с бирата. Най-трудолюбивите дегустатори директно могат след това да се прелеят към срещата на фен клуба на Rammstein, която започва в 5 следобед до „Ариана“.

Comix Art Box Fest
Какво: Панаир за комикс култура
Кога:18 юни, 11:00
Къде: София, Маймунарника
Вход:
Свободен

Не съм запознат с този фестивал и нямам идея дали се провежда за първа година. Има обаче предпоставки да се получи някакво сносно и интересно събитие – комбинация от комиски, графити и косплей (това е, когато разни момченца и момиченца се обличат като любимите си герои от комиксите и мангата). Ако не друго – Маймунарника е на централно място в София, а организаторите обещават купон до много късно. А ие за без пари.

 

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *