Меню Затваряне

Независимите ИТ предприемачи се събират на Indit Black Hat в София

Обновена на 14.08.2016 от Questo

conference-bhАко се интересувате от SEO, вирусен маркетинг или обработка на лични данни от големите IT компании, тогава оградете в календара си за 2016 г. датите 20 и 21 октомври. Това са само част от темите на Indit Black Hat Конференция, която ще се преведе в посочените два дни в хотел Suite в София. Събитието, известно като форумът на независимите IT предприемачи, се провежда за трети път в България. Конференцията ще даде възможност да чуете едни от най-изявените български IT специалисти, които в над 20 паралелни лекци и дискусии в две зали ще споделят своя богат практически опит. Questona.com е медиен партньор на Indit Black Hat.

На конференцията ще имате възможност да придобиете полезни практически знания за основните канали на алтернативния онлайн маркетинг като SEO, имейл маркетинг, маркетинг в социални мрежи и където ще бъдат представени нелоялни практики, които големите корпорации (Google, Amazon, Facebook и др.) изпозлват в своите платформи. Ще бъдат изнесени и резултати от прочуването на екипа на конференцията за състоянието на българския независим IT пазар.

Основните теми на лекциите ще бъдат от областта на:
SEO оптимизация;
Управление на дигитални общества;
IT security;
Soft Skills за фриленсъри
Алтернативен онлайн маркетинг
Имейл маркетинг
Online Gambling/Forex
Афилиейт маркетинг
Вирусен маркетинг
Privacy settings на големите играчи (Google, Facebook)
и други

Част от лекторите са: Банко Стоянoв, Калин Каракехайов, Петър Николов, Георги Динчев, Теодор Колев, Младен Борисов, Христиан Костов и др.

Можете да видите официалния сайт на събитието тук: http://blackhatbulgaria.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *