Меню Затваряне

Какво да правя през почивните дни (14-15 октомври)

Обновена на 13.10.2017 от Questo

Средата на октомври е и ако си затворен в София, ето няколко предложения за оползотворяване на времето. Можеш да ти кажа за автоизложението, което започва в града този уикенд, но всички останали така или иначе ще говорят за него, а и почти сигурно ще трябва да плащаш за билети. Събитията, които предлагам, от друга страна, вероятно не биха влезли в радара ти по други информационни канали. И сумарно ще ти струват точно нула лева.

SQLSaturday
Какво: Еднодневен обучителен семинар
Кога: 14 октомври, 8:30 часа
Къде: София Тех Парк
Вход: Свободен
Събитието е предназначено за професионалисти, но според организаторите става и за хора, които тепърва започват с SQL Server. По план събитието трябва да продължи цял ден. Ако не друго, поне ще можеш да разгледаш Тех парка.

Лов на съкровища
Какво: Лов на съкровища за деца
Кога: 14 октомври, 10:00 часа
Къде: Националния природонаучен музей
Вход: Свободен
Ако няма къде да денеш децата през почивните дни, може да ги заведеш да търсят съкровища в Националния природонаучен музей. Получаваш карта и трябва с нея да откриеш къде са скрити съкровищата. За да предизвикаш допълнителен интерес у децата им кажи, че е като да играят Покемон, ама аналогово.

Замъчен playtest: Несамотния октомври
Какво: Разработка на бордови игри
Кога: 15 октомври, 11:00 часа
Къде: Другият замък, Полигона, бл. 43
Вход: Свободен
Ако си падате по настолни игри и особено ако искате да създавате такива, това събитие може да ви е интересно. Представлява среща, на която дизайнери показват прототипи на своите игри, а после ги коментират. Ако си разработвате собствена игра, вие също може да се запишете.

Мрежова администрация
Какво: Семинар
Кога: 15 октомври, 12:00 часа
Къде: HackUni
Вход: Свободен
Поредният образователен център, който се занимава ексклузивно с обучване на хакери, предлага безплатен семинар, посветен на мрежовата администрация. Ще се разглеждат базови понятия като локални мрежи, маршрутизиране и Linux, така че звучи като подходящо за натрупване на някаква обща култура.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *