Меню Затваряне

Десет неща, които трябва да знаете за Viber

viberlogo

1. Viber по всяка вероятност вече разполага с мобилния ви номер – дори и никога да не сте му го давали

Едва ли го осъзнавате, но когато си инсталирате Viber, приложението сваля копие от целия телефонен указател на мобилното ви устройство. Viber използва тази информация, за да ви свърже със всички ваши контакти, които вече са си инсталирали месинджъра.

Това означава, че дори и никога досега да не сте си инсталирали Viber, вашият мобилен номер най-вероятно вече се намира в базата данни на приложението, където е бил „предоставен“ от някой ваш приятел. ОСвен това Viber съхранява метаданни за вашата активност: информация за направени обаждания и съобщения, продължителност на обажданията и т.н. Всичко това е обяснено в политиката за работа с лични данни на Viber.

2. Ако смените мобилния си номер, вашият Viber акаунт може да попадне в ръцете на някой друг

Viber използва вашия мобилен номер като идентификационен номер (мислете за него като за ЕГН). Когато смените мобилния си номер, Viber продължава да ви идентифицира чрез него, а не чрез новия номер. Проблемът е, че мобилните оператори често дават освободените мобилни номера на нови абонати. Ако някой получи стария ви мобилен номер и реши да си инсталира Viber, той ще влезе във вашия VIber акаунт.

Решението на този проблем е просто: ако смените мобилния си номер, задължително деактивирайте Viber акаунта си и си направете такъв с новия мобилен номер. Това премахва възможността старият ви акаунт да се озове в чужди ръце.

3. Viber (почти) винаги разкрива на другите кога сте онлайн

За разлика от други месинджъри като Skype, където можете да скриете статуса си, Viber винаги сигнализира на другите абонати, когато сте онлайн. Е, всъщност невинаги – в съпорт центъра на Viber са регистрирани случаи, при които статуса на абоната не отговаря на изписаното от Viber. Но като цяло правилото е, че когато телефонът ви е свързан към интернет, Viber казва на всички абонати, че сте оналйн.

Имате възможност да скриете, че сте онлайн, но тогава и вие няма да можете да виждате кой е на линия.

4. Viber може да показва местоположението ви с всяко съобщение, което изпращате

Звучи невероятно, но въпреки голямата популярност на Viber в България все още много абонати не знаят, че с всяко изпратено от тях съобщение те изпращат и географските си координати – освен ако не са изключили услугата за геолокация. Тази функция – и как да бъде спряна – са обяснени в тази статия. Много потребители на Viber обаче съзнателно я държат включена и изпращат местоположението си на всеки, с който си пишат.

5. Ако блокирате някого в група, това не го спира да вижда вашата активност в групата

Viber дава възможност да блокирате абонати и изпращаните от тях съобщения. Когато го направите, блокираният абонат не получава никаква индикация, че е блокиран. Това правило важи и когато блокирате абонат в група. Разликата там е, че блокираният абонaт продължава да вижда активността ви в групата – също както вие продължавате да виждате неговата. Блокирането важи само за съобщения и обаждания между вас двамата.

6. Старите версии на Viber могат да се подслушват, тъй като не поддържат криптиране на трафика. През април 2014г. няколко специалисти по онлайн сигурност хвърлиха бомба, след като откриха, че Viber не поддържа криптиране на част от генерирания от потребителите трафик. Оказа се, че стотиците милиони потребители на приложението изпращат снимки, клипчета и географски координати през Viber, които лесно биха могли да бъдат прихванати от лаптоп с инсталиран софтуер за анализ на интернет трафик. Какво означава това ли? Представете си, че сте в мола или в заведение, където има безплатен безжичен интернет. Ако се включите към wifi мрежата и използвате Viber, генерираният от вас интернет трафик може да бъде прихванат от някой с подходящия лаптоп и софтуер. Viber веднага реагираха и всички нови версии на програмата криптират трафика на потребителите. Но опасността остава за тези от вас, които все още използват стара версия на Viber. Затова, ако отдавна не сте обновявали Viber, направете го веднага.

7. Възможно е Viber да приема обаждания от мобилен телефон като Viber обаждания. От компанията не обичат да говорят много по темата (не отговориха на имейл с въпроси), но очевидно Viber иска да събира такси за терминиране при международни обаждания. Обикновено тези такси се начисляват, когато абонат на един мобилен оператор звънне на абонат на друг мобилен оператор. Някъде от 2013г. насам Viber се опитва да интегрира основната си услуга (гласови обаждания и текстови съобщения) към традиционната мобилна телефония: така че софтуерът да участва в терминирането на разговорите и да генерира приходи от това. По думите на Талмон Марко, основател на Viber, компанията е провеждала тестове с лимитиран брой абонати в тази посока. Това означава, че е възможно обаждане от чужбина да бъде получено като обаждане през Viber – дори и ако обаждащият се няма инсталирано приложението на телефона си.

8. Ако дадете на някого мобилния си телефон, той може да инсталира вашия Viber акаунт на компютъра си. Това е възможно, тъй като Viber поддържа т.нар. първични и вторични устройства. Първичното устройство обикновено е мобилният ви телефон, от който първоначално сте се регистрирали във Viber. Освен него вие можете да инсталирате Viber със същия акаунт и на други устройства като лаптоп, настолен компютър или таблет, които са вторични.  Когато активирате Viber на вторично устройство, софтуерът ви изпраща код за активиране на основния акаунт, който е инсталиран на мобилния ви телефон. Ако някой разполага физически с мобилни ви телефон, той може да инсталира Viber на лаптопа си, да го регистрира с вашия мобилен номер и да види какъв е кодът за активиране. По този начин неговият лаптоп става вторично устройство към вашия акаунт и той може да чете кореспонденцията ви.

9. Групите във Viber не могат да се изтриват от никого; дори от техните създатели. Viber групите са удобен начин за споделяне на информация между много хора, но имат един недостатък – веднъж създадени, споделената в тях информация не може просто да се изтрие. Дори създателят на групата няма такива правомощия – той може само да напусне групата чрез опцията Leave and Delete. Тази опция обаче не изтрива групата, а просто изтрива груповия чат от акаунта на създателя. За останалите участници групата продължава да съществува и те могат да виждат цялата публикувана в нея информация. Групите във Viber се изтриват автоматично едва след като всичките им членове ги напуснат.

10. Премахването на Viber от мобилния телефон не изтрива акаунта ви. Е, поне не веднага. Част от потребителите си мислят, че е достатъчно да изтрият Viber от телефона си, за да затрият своя акаунт. Но дори след изтриването на Viber вашата кореспонденция остава на сървърите на приложението в продължение на 45 дни. След този срок тя се изтрива, но дори и тогава Viber продължава да помни вашия акаунт. Ако искате незабавно да изтриете вашата Viber комуникация, по-доброто решение е да деактивирате акаунта си.

Related Posts

340 Comments

 1. Валерия

  Здравейте,наложи се да оставя телефона си/iphone6/,в оторизиран сервиз,тъй като блокира.След като видяха,предложиха замяна с нов,а информацията от стария да прехвърлят в новия.Оставих си приложенията отворени без да се log out отвсякъде/тъпа грешка,но не от незнание/.Въпросът ми е относно вайбър,тъй като не деактивирах акаунта там,прочетох,че може да бъде свален на вторично устройство и да следят евент.кореспонденцията.Поличих новия апарат и влизайки във вайбър,отново въведох мобилния си номер и изпратиха код и съответно си работи.След два дена,имайки предвид,че пиша във вайбър и е активен акаунта,ми звъняха три разшични международни номера и ми пратиха код за влизане в приложението.Аз веднага деактивирах акаунта.Възможно ли е да се следи от др.устройство?

  • Questo

   Ако сте получили кодове, някой може да се е опитвал да регистрира устройство с вашия тел. номер, но неуспешно. ДОколкото разбирам се притеснявате, че докато телефонът е бил на сервиз, някой е прикачил свое устройство към вашия акаунт. Теоретично е възможно, но малко вероятно по няколко причини:
   1. Казвате, че са ви дали нов телефон, на който, след като сте си го получили, сте инсталирали нов Viber акаунт. Това би трябвало да означава, че старият ви акаунт се е деактивирал, т.е. който и да се е закачил за него, вече няма достъп.
   2. Служителите в сервиза едва ли ще тръгнат да ви шпионират Viber акаунта, най-малкото защото това не говори добре за тях и може да им донесе глоби, уволнение и т.н. Иначе теоретично те биха могли да инсталират и софтуер, който следи цялата ви активноста на телефона.

   Viber е направен да работи само на едно първично устройство и това е устройството със SIM картата и номера, с който е регистриран акаунта. В случая това е вашия iPhone. В този смисъл не би трябвало Viber акаунтът ви да е инсталиран на друг телефон или таблет като първично устройство. Възможно е да е инсталиран като вторично устройство. Може да проверите дали към акаунта ви са свързани вторични устройства и това става така: https://questona.com/na-koi-ustroistva-e-instaliran-viber/ Статията е писана за смартфони с Android, но би трябвало да е актуална и за iPhone.

   • Валерия

    Много Ви благодаря за отговора и помощта.Само имам още един въпрос.Прочетох инфото към линка за вайбър и това как да видя за вторични устройства дали са вързани,но въпросът ми е:тъй като деактивирах акаунта във вайбър,да го активирам ли сега и да погледна за вторични устр.Ще бъде ли активен и при друг,ако евент.е свален на друго устройство?

    • Questo

     Зависи дали сте го деактивирали (става с команда Deactivate) или само сте изтрили приложението. Ако сте го деактивирали, то тогава акаунтът би трябвало да е изтрит – включително с вторичните устройства. Така че няма смисъл да активирате наново – целият акаунт е изтрит. Ако само сте изтрили приложението, тогава не съм сигурен какво следва. От гледна точка на Viber акаунтът ви си седи, просто вие не влизате в него. Дали обаче свързаните с него вторични устройства получават съобщенията, които се изпращат – за това не знам. Ако искате да сте напълно сигурни, можете да си инсталирате наново Viber и да го деактивирате. Това става от Setting>Account>Deactivate Account

 2. Валерия

  когато получих новия телефон,беше направен бекъп на инфото и на практика не съм правила нов профил във вайбър,а отворих и отново вайбър поиска телефонен номер и после ми изпратиха код.Влязох си в акаунта и работеше безотказно два дена,като на третия започнаха тези межд.номера да звънят и да изпращат кодове.Същото се случи и с уотсап.Уотсап го бях изтрила като икона,по-отдавна,но не беше деактивиран,давайки телефона.Изтеглих си го от ап стора,като ест.не ми е искана id парола,тъй като то си стои там приложението.И пишейки два дена в това приложение,отново ми беше изпратен код за регистрация

 3. Олчай

  Аз пък имам друг проблем
  Купих си номера преди 2 месеца вчера си инсталирах вайбър пък се оказа че с тоя номер има 2 акаунта
  Звъннах на оператора те викат че е абсурдно и не могат да няпрвят нищо по въпроса какво мога да направя
  Помолих отсрещния да си смени номера но нищо

  • Questo

   Здравейте, това е интересно. Как разбрахте, че има два акаунта, свързани към този номер? Получавате съобщения от непознати номера?

 4. Geri

  Здр имам мн големи съмнения относно съпруга си та въпросът ми е мога ли да инсталирам viber на таблет с неговия номер без да имам достъп до телефона му благодаря предварително наистина ми е мн важно.

 5. Mira

  Здравейте! Коледа е! Да, изпратих много съобщения през Viber. Блокиран е акаунта ми за изпращане на съобщения, дори не мога да отговоря на някой…Получавам безпроблемно. Много моля за съвет как да процедирам, за да възстановя опцията да изпращам и аз съобщения. Благодаря ви! Весели празници!

  • Questo

   Привет, съжалявам за забавения отговор. Блокирането от страна на Viber е много досадно и се случва на доста хора, които като вас са изпратили повечко съобщения за кратък период. Вие сте влезли в техния списък със спамъри и ьа съжаление не ми е известен начин, с който да поискате да ви махнат от там. Софтуерът на компанията сам преценява кога това да се случи на база на това колко точно „спам“ съобщения сте изпратили. Направих една справка в сайта им и според нея дори и да деактивирате акаунта си (и след това да го активирате отново), телефонният номер продължава да е в спам списъка.

 6. Иван Петров

  Здравейте! Искам да пиша във Вайбър, но ми се появява надпис … разговорите с този абонат са шифриране. Какво означава това?

 7. Лилия Панева

  Здравейте ,имам следния проблем как вайбър показва че съм била на линия примерно преди пет минути а аз не съм го отваряла ?

 8. Иван Стеф

  Здравейте,прочетох Вашите коментари и горе долу придобих представа относно инсталиране на второ устройство. Моя въпрос е следния: при инсталиране на вайбър на лаптопа, освен сканиране на кода с телефона, ще получа ли информация и на SMS?

  • Questo

   За вторично устройство не би трябвало да получите SMS. SMS-ът е за активация на първични устройства.

 9. Мони

  Здравейте! Моят проблем е следният: само с един абонат от моя списък, при опит за първо свързване ( той с мен или аз с него ) нищо не се чува, а секундите за разговор текат. Необходимо е да затворим и един от нас да набере повторно, и тогава чак провеждаме разговор. Каква може да е вероятната причина?

 10. Рик

  Здравейте! Интересува ме знаете ли колко време трябва да не ползвам Viber за да може като го сваля пак контактите ми да получат известие,че сън съм се присъединил отново?

  • Questo

   Привет, нямам идея. Ако деактивирате Viber и след това го инсталирате отново, известието би трябвало да се изпрати веднага, тъй като при деактивирането цялата информация за вашия акаунт се изтрива от сървърите на Viber. А иначе преди имаше един срок от 45 дни, след който, ако само сте изтрили приложението, но не сте го деактивирали, данните за вас се изтриват от сървърите на Viber. Допускам, че в този случай пак ще се изпрати съобщение до приятелите ви.

 11. Иван Стеф

  Здравейте, успешно инсталирах вайбъра на компа, моето питане е следното: при разговор от GSM по вайбър на компа ще се чува ли разговора или ще излиза само като обаждане? Благодаря за вниманието!

  • Questo

   Иван, не съм сигурен. Не би трябвало – поне не и без преди това изрично да се поиска разрешение.

 12. Петя

  Здравейте,
  Инсталирах си вайбър на компютъра, но не мога да сверя часовника или нещо подобно, защото за един и същи контакт ми показва разлика от 2 часа на телефона и на компютъра при „последно на линия“.
  Има ли възможност за такова сверяване?

 13. Rosko

  Здравейте, искам да попитам защо Вайбър показва че съм бил онлайн преди еди колко си часа или минути без да съм докослвал даже иконата? Възможно ли е да е синхронизиран с някое друго приложение и ако случайно то нещо се ъпдейтва и да показва че съм бил онлайн?

  • Questo

   Явно това е много често срещан проблем, тъй като постоянно получавам въпроси по тази тема, а и в други форуми съм виждал доста оплаквания. Нямам съвсем точен отговор, но по-скоро се дължи на технологията, на която е базиран Viber.

 14. Симона

  Здравейте,
  повредена ми е камерата на телефона, поради което опитах да направя някои настройки. В резултат, ми изчезнаха снимките на контактите във вайбър. Освен това в листа с контактите не се появява иконката след името, която показва, че съответния контакт има вайбър, както беше преди. Моля, за Вашето съдействие!
  Предварително Ви благодаря!

 15. Грета

  Здравейте,
  мога ли да създам група, като на всеки от тези хора, които са ми в групата да изпращам съобщения, снимки и т.н.

  Видимили са за хората от групата останалите получатели,на които съм изпратила тези съобщения? Може ли са се настрои VIBER така, че хората в групата да не виждат останалите получатели от групата, на които изпращам съобщение?
  Ако е възможно, моля, кажете как да настроя групата така, че за никой в нея да не са видими останалите й членове, получаващи съобщение?
  Благодаря предварително?

 16. Таня

  Здравейте купих си таблет и рших да си сложа Вайбър в момента в който се появи на таблета се блокира на телефона деинсталирах и от двете устройства и повече не мога да го инсталирам изписва ми грешен код.Моля помогнете.

 17. Сиса Шаинова

  Здравейте,имам едно запитване- При положение че не съм влизала във вайбЪра,на отсрещния показва най различни времена на активност (онлайн,или последно онлайн в един кой си час).Възможно ли е някой да ми ползва вайбЪра,и как мога да го разбера? Можели да спре това?

 18. Иван Иванов

  Здравейте, купих си нов Iphone, и съответно го активирах с бекъп от стария. В резултат прехвърляния вайбър не съдържа история на съобщения и обаждания. Има само стари комуникации в групи, но са празни. Преинсталирахте вайбър, с нов код, но същото. Някакъв съвет как да си имам историята и на новия апарат.

 19. Иван Иванов

  Здравейте, купих си нов Iphone, и съответно го активирах с бекъп от стария. В резултат прехвърляния вайбър не съдържа история на съобщения и обаждания. Има само стари комуникации в групи, но са празни. Преинсталирахте вайбър, с нов код, но същото. Някакъв съвет как да си имам историята и на новия апарат.

 20. athena

  Здравейте,след като пишех на вайбър и спря да доставя съобщенията ми дълго време го деинсталирах,изтеглих отново (няколко пъти),но при опита за регистриране на номера изписва,че нямам връзка с интернет..,което не е така.Как бих могла да го оправя?

 21. Dima

  Здравейте. Преди време си инсталирах нов сайтът а нов номер, как мога да изпратя абонатите от стария вайбър,който не е активен, че има нов ?И може ли автоматично някак да прехвърля?благодаря

  • Questo

   Предполагам говорите за разпечатка като тези, които дават мобилните оператори? Не, защото Viber не е оператор, а софтуерна компания.

 22. Еми

  Здравейте ! Опитах се да изпратя вайбър смс на моя позната , но ми излезе ,че тя е диактивирала вайбъра си и на практика не мога да го изпратя ,нито да я набера. Влязох обаче от друг номер и видях ,че само на мен ми показва ,че тя нама вайбър. Блокирана ло съм или какво ?

 23. Станислав

  Здравейте, при инсталиране на Вайбър на нов телефон ми се загубиха групите. На другите участници им се появявам но аз не получавам съобщения и не виждам групата. Как мога да го оправя?

 24. В. Бонева

  Здравейте, понякога влизам в чат който съм водила по вайбър, да си препиша данни и т.н. На отсрещната страна това сигнализира ли по някакъв начин?

  • Questo

   Не мисля. Единствено ако има съобщения, които не сте прочели, е възможно да се появи маркер „Видяно“.

 25. Таня Ляпева

  Имам въпрос имаме фирма дадохме номер на служител. Той инсталира вайбер, но вече не работи при нас. Номера му е спрян, но той продължава да използва вайбер с този номер от компютъра си удома. Как можем да го спрем.

  • Questo

   Опитайте да инсталирате Viber със същия номер (ще ви трябва СИМ картата) на мобилно устройство, което притежавате. Това би трябвало да деактивира стария акаунт. Така поне беше преди.

   • Таня Ляпева

    Благодаря за отговора, но нямаме карта тя е спряна, вече не се води на фирмата и няма как да я сложим в телефон. Просто е глупаво да не може да се блокира номер във вайбер.

    • Questo

     За да деактивирате профил във Viber ви трябва телефон и СИМ карта с телефонния номер, с който е бил активиран акаунта. За съжаление така работи Viber и това се прави с цел сигурност, тъй като в противен случай всеки би могъл да деактивира чужди профили. Би трябвало да е възможно да деактивирате акаунта, ако си извадите СИМ карта със същия телефонен номер, операторът би трябвало да може да ви изкара такава карта, освен ако номерът вече не е даден на друг абонат. За друг начин не се сещам. Също така моля да имате предвид, че не съм служител на Viber и не бива да вземате думата ми за последна инстанция. Бихте могли да попитате самия разработчик на приложението чрез техния помощен център.

  • Таня Ляпева

   Моля за адекватен отговор, защото все пак това е фирмен номер и се злоупотребява с него.

 26. magyspasova

  Здравейте, имам Вайбър от доста време, но вчера по погрешка си свалих стикери които не желая да имам.Как мога да изтрия тези стикери?Аз мога да ги изключа,но не и да ги премахна напълно от моя телефон.Предварително благодаря.

 27. Petko

  Здравейте създадох без да искам група във вайбър веднага изтрих но май само себе си мога ли да я изтрия другият ми въпрос е участниците в нея виждат ли ако пиша извън нея на някой от тях с други думи пиша на участник лично съобщение от вайбър казват че е шрифовано и само аз и получателят четем ако той ми върне съобщението пак ли само аз и той ще можем да го прочетем.
  Поздрави

 28. Hristo

  Здравейте,вчера разпратих доста съобщения и получих смс ,че може да ми спрат акаунта. Веднага ,след като го получи спрях да разпращам. Днес,обаче вече не мога да изпратя нито едно съобщение.Някой може ли да ми обясни колкк времв ще трае това.

 29. Пипи

  Здравейте, как работи функцията Dual Messenger при Viber при телефоните с операционна система Орео?

 30. Miglen

  Имам проблем изтрих без да искам вайбърът ми и нимога да се впиша сега понеже съм в друга държава мече и старият ми номер е блокиран и немога да получа кода какво да правя а пробмах да се впиша със друг номер новият ми но естава да го сменя със старият иска ми отново сод който немога да получа понеже са ми блокирали старата карта песъм я ползвол от 2 години

  • Теди

   Здравейте,
   Интересува ме ако изтрия някой от контактите си дали вижда състоянието ми.
   Благодаря

  • Теди

   Здравейте,
   Интересува ме ако изтрия някой от контактите си дали вижда състоянието ми във вайбър?
   Благодаря

 31. gb

  Здравейте, имате ли идея защо номера от списъка с контактите на мобилния ми телефон се обозначават като Viber, но ги няма в контактите на Viber. Същото се получава и с моя номер в телефона на отсрещната страна.

 32. Мария София

  Здравейте! Как могда да разбера снимка намираща се в галерията на вайбър към кой номер е изпратена, при положение, че чата с въпросният потребител е изтрит? Благодаря!

 33. Николай Петков

  Здравейте,
  Вписах се с моят акаунт във вайбър на друг телефон, поради проблеми с телефона и сега като си върнах картата на титулярният телефон, нямам никаква хронология, всичките ми съобщения са изчезнали. Има ли някакъв начин да ги възстановя?

 34. Николай Петков

  Здравейте,
  Вписах се с моят акаунт във вайбър на друг телефон, поради проблеми с телефона и сега като си върнах картата на титулярният телефон, нямам никаква 4, всичките ми съобщения са изчезнали. Има ли някакъв начин да ги възстановя?

 35. ИВАН

  Здравейте! Имам опасения, че някой ми следи съобщенията. Преди два дена си писах с приятел и информацията, която съм споделила с него е разпечатена и дадена на трето лице, което е засегнато в разговора. Искам да попитам, как би могло да се получи това?

  • Questo

   Привет, не е невъзможно Viber да се следи от непознати лица (например полиция, хакери и т.н.), но едва ли случаят е такъв. По-скоро се сещам за два основни сценария:
   а) вашият приятел по един или друг начин е предоставил чата на третото лице;
   б) към един от Viber акаунтите (вашият или този на приятеля ви) има прикачено вторично устройство (таблет или лаптоп). Някой, който има достъп до това вторично устройство, е видял чата и го е дал на третото лице;

 36. Габриеша

  Здравейте имам малък проблем понеже нямам обхват не могат да ми изпратят код има ли някакъв друг начин

 37. Ренета

  Здравейте! Интересува ме как мога да възстановя мултимедията си във Viber? Успях да възстановя хронологията,но не и снимките си.

 38. Сара

  Здравейте,
  Имам въпрос относно вайбър.
  Смених телефона си и след инстталирането на вайбър ми иска код за активация.
  Стария телефон не ми работи изобщо. Как мога да се справя с този проблем?

  • Questo

   Ако сте сменили само телефона, а използвате старата СИМ карта, би трябвало да получите СМС с код за активация на новия телефон.

 39. Pepa

  Imam vapros ako telefona mi se s4ypi I izvadq kartata da si vidq predishnata korespondenciq v vabar no kato vkaram kartata v dryg telefon I otvorq vabara mi s tozi nomer korespondenciqta ve4e ne sa6testvyva kak moga da si varna istoriqta na moqt vabar no ot dryg telefon s sa6tata karta?

  • Николай Петков

   Това същото питах и аз, тук и на още няколко места и за сега няма резултат никъде. Май не може.

 40. Людмила Иванова

  Здравейте,

  Много ви моля да ми помогнете с деактивацията на вайбър акаунт, който вече не използвам ( мобилният ми телефон беше откраднат). Вече имам обикновен телефон със същия номер, на който нямам вайбър, но вайбър акаунтът все още е активен и искам да го деактивирам. Казаха ми, че мога да пиша до вайбър съпорт, но не успявам да намеря този контакт. Бихте ли ми помогнали?

  Благодаря ви предварително!
  Поздрави,

 41. Лин лин

  Здравейте 🙂 ако нямам интернет за седмица или месец вайбър ще запази ли всичките съобщения, които са ми изпратени през този период ?
  Благодаря 😊

 42. Лина

  Здравейте , колко дълго се пазят изпратени съобщение? Нямам интернет за месец всичките ли съобщение ще пристигнат като се включи интернета

 43. Наталия Пеева

  Здравейте смених си телефона и сега не мога да активирам вайбар получавам код но ми изписва че е невалиден какво да направя

 44. Jenny

  Здравейте, архивирах и си изпратих хронологията от вайбър на мейла, но съобщенията от телефона изчезнаха. Мога ли да си ги върна обратно на телефона? Имам ги само на мейла, но искам да си ги върна на вайбъра на телефона

  • Questo

   Привет, не съм сигурен дали е възможно да си ги възстановите. За да ги върнете обратно на телефона, трябва да сте направили копие в Google Drive, а вие казвате, че сте направили копие, което сте изпратили на Gmail, което е различно. За съжаление не мога да помогна с по-точна информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *