Меню Затваряне

Глобалната компания за електронна търговия Sellavi инвестира 7 млн евро у нас

Обновена на 24.12.2022 от Questo

Инвестиция от 7 млн. евро планира да направи в България глобалната платформа за електронна търговия Sellavi. Компанията оперира на 27 пазара в цял свят и избира България за отправна точка на навлизането си в Европа. Sellavi е създадена през 2015 г. в Израел и към момента обслужва 75 милиона потребители на месец.

Коби Хадад, технически директор на Sellavi

„Избрахме България да бъде първата ни крачка към европейския пазар заради хилядите образовани и търсещи развитие професионалисти, които могат да се присъединят към глобалния ни екип. Хората, на които ще поверим развитието си в Европа, ще бъдат именно български експерти. Вярваме, че това, както и стратегическите ни партньорства с най-добрите европейски банки, ще ни позволят да подпомогнем бизнеса в региона да открие и използва нови и различни възможности за растеж“, заяви г-н Коби Хадад, технически директор на Sellavi.

С над 200 000 клиенти в различни държави, Sellavi има амбицията да бъде най-добрата платформа за електронна търговия за малки и средни предприятия. Платформата регистрира средно 65 000 транзакции на ден, 50 евро средна транзакция на магазин и изключително висока средна стойност от 2,7% на реализация за търговци.

При създаването на Sellavi са използвани данни от проучвания сред 70 000 души, за да може платформата да отговори в максимална степен на нуждите на потребителите. Технологията е отличена като най-добра за 2022 г. на деветата конференция GO E-COMMERCE в Израел, където ежегодно се представят последните тенденции и иновации в бранша.

Sellavi обединява всички нужни функционалности и снабдители за онлайн магазини в едно лесно решение, което прави продажбата онлайн по-бърза от всякога. Платформата предлага избор на домейн, директни плащания и фактури до клиентите на търговеца, персонализиран дизайн на магазина, тясно таргетирана реклама и 24/7 съдействие на потребителите.

Само 30 минути са необходими за създаване на магазин в Sellavi, още 15 – за разучаване на системата за управление с помощта на консултант на компанията. Най-младият потребител на платформата е на 18 години, а най-възрастният – дама на 75 години, която продава онлайн ръчно изработени кукли.

БЛИЦ с Коби Хадад:

Какви инструменти използвате, за да предпазите магазините, направени със Sellavi, от кибератаки?

Ние непрекъснато работим, за да осигурим максимална безопасност както за магазините, така и за системата за управление, като използваме множество нива на сигурност, периодични проверки за сигурност и нает персонал за управление и смекчаване на рисковете.

Как следите за сигурността на разплащанията в онлайн магазините?

Считаме сигурността на плащанията за основен приоритет за нашите търговци и техните клиенти. Внедрили сме най-новите технологии и протоколни слоеве като PCI DSS и 3D Secure в системите ни.

Работим непрекъснато, за да сме в съответствие с най-високите регулаторни изисквания. Продължаваме да иноваираме, така че търговците да имат най-добрия продукт по най-лесния начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *