Меню Затваряне

Как да изтрия съобщение във Facebook Messenger

Обновена на 07.02.2019 от Questo

Facebook вече дава възможност да изтривате съобщения, които сте изпратили в Messenger. Досега това не беше възможно: можехте да изтриете съобщенията си само от вашия чат, но другите участници в разговора продължаваха да ги виждат.

Новата функция ви позволява да изтриете изпратените съобщения за всички в чата.

Има обаче няколко уловки:

  • Можете да изтриете изпратените съобщения до 10 минути, след като сте ги изпратили. Ако сте изпратили съобщение и половин час по-късно решите, че искате да го изтриете, няма да можете.
  • Когато изтриете съобщение, другите участници в чата ще разберат за това. Те ще видят известие, че вие сте изтрили изпратено от вас съобщение.
  • Не можете да триете съобщенията на другите участници в чата. Да, те също имат опция Remove. Тя обаче скрива съобщенията само за вас, но не и за другите участващи в разговора.

А сега да видим как се трие съобщение във Facebook Messenger от различните видове устройства.

От смартфон:

Натиснете съобщението, което искате да изтриете, и задръжте пръста си върху него. Ще се появи менюс няколко опции, една от които е Remove. Изберете нея, а след това изберете Remove for Everyone.

От настолен компютър:

Сложете курсора на мишката върху съобщението, което искате да изтриете. Вляво от него ще се появят две иконки: една за емоджи и една с три хоризонтални точки. Кликнете върху тази с хоризонталните точки и изберете Remove, а след това Remove for Everyone.

Подобни статии

1 Comment

  1. Ивелиндимитров

    Не,желая,да,ми,се,четат,мойте,чатове,и,никой,да,няма,достъп,до,тях,от,съоражение,за,сигурност,да,не,бъда,хакнат,от,хакерска,атака,не,желая,никой,да,не,ми,чете,мойте,чатове,когато,пиша,или,някой,друг,ми,пише,

Вашият отговор на Ивелиндимитров Отказ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *