Viber FAQ

Тази страница събира на едно място всички читателски въпроси, свързани с Viber. Старая се да отговарям, когато имам възможност и необходимите познания.

Обърнете внимание, че не съм част от екипа на Viber и нямам задълбочени познания за технологията, използвана от приложението. За въпроси и препоръки е най-добре да се обръщате първо към съпорт центъра на Viber.

 

1 041 коментара

 1. Иванов каза:

  Привет ,от няколко часа не мога да изпращам и получавам съобщения на вайбър ,който е инсталиран на компютъра ,досега всичко си беше наред .

 2. Dotti каза:

  Здравейте!Защо не мога да отворя получени по Viber сними.?Изписва се „Фйлът не е намерен“

 3. Kostov каза:

  Мога ли да сменя звука на нотификациите на ios10

 4. Vladimir каза:

  Здравейте, от известно време не виждам индикатор, когато някой от другата страна пише. Може ли да се оправи този проблем?

 5. Сийка каза:

  Здравейте,някой знае ли как се отблокира вайбър ? Направих група с много гости и дали затова ме блокираха е също странно .Ако някой може да помага МОЛЯЯЯЯ! Благодаря ви предварително !

 6. Бояна каза:

  Здравейте, инсталирах вайбъра на приятеля ми на компютъра. Хванах откъс от един скрит чат, бихте ли ми казали как се е получило? И още един въпрос. Той изтри този абонат и чата с него от телефона си, но остана хронологията на компютъраа. В началото изписваше че контакта не е добавен към указателя, а сега изписва кога е онлайн. Но не го намирам във вайбър контактите. Бихте ли ми обеснили, защо сега изписва така, защо не се е изтрил чата от компютъра и ако е още в контактите му, защо не го виждам? Възможно ли е да си пишат на друго място?

  • Questo каза:

   Привет, не съм служител на Viber и не мога да се наема да отговарям на тези въпроси, тъй като нямам необходимите познания.

 7. Dani каза:

  Здравейте, бях включен в група във вайбър. Реших да хайдна групата с пин код, и сега получавам известия, а не намирам групата за да ги прочета. Как мога да реша проблема?
  Благодаря

 8. Пуфи каза:

  Здравейте, бих искала да знам как мога да получавам чата на друг абунат когато той си пише.Чата му е скрит с код има ли въобще начин да го следя?

  • BMW каза:

   Пуфи,
   Гледам че твоят въпрос е зададен абсолютно по същия начин и със същите правописни грешки и от „Аз“ и поради тази причина разбирам, че си един човек, представил се с две имена. Преди да ти хрумне идеята да следиш чужд чат, би било добре да научиш, че се пише абОнат….а и да осъзнаеш, че да следиш и четеш чужда кореспонденция не е сред достойните човешки постъпки.

 9. Аз каза:

  Здравейте, бих искала да знам как мога да получавам чата на друг абунат когато той си пише.Чата му е скрит с код има ли въобще начин да го следя?

  • irena каза:

   Iskam da popitam kak moga da se otblokiram na vaibar ot drug telefon koito me e blokiral a nqmam dostap do tozi telefon ili pone da mu vijdam statusa

   • Questo каза:

    Няма как да стане, нали затова е създадена опцията за блокиране 🙂

 10. Али каза:

  Здравейте.Инсталирах си Вайбър на телефона,но когато ми прати код за активиране на програмата ми изписва,че кода е грешен да опитам пак 🙁 Смених кода няколко пъти ,но нищо.Какво да правя?

  • Rusi'n каза:

   Здравей.. имам същият проблем със постоянно грешен код.. Ако имаш решение на проблема те моля да споделиш. Благодаря!

 11. катерина каза:

  Здравейте, моя въпрос е следния. Имам инсталиран вайбър и месинджър и на двете приложения при разговор като включа камера отсреща спират да чуват гласа ми и след това дори и да затворя камерата ,говора не се възстановява ,пробвах от настройките и на двете приложения да променя нещо ,но уви не се получава . вие можете ли да ми дадете някакъв съвет ? Благодаря ви !

 12. Ан каза:

  При мен, докато си водих таен чат с включен таймер всичко беше нормално. Но в един момент съобщенията, които искам да изпратя до другия вайбър не искат да се изпратят. Стоят в червено и едно кръгче по средата ако е снимка, ако е текст от ляво кръгче, което показва, че не е доставено. Опитвам отново като натисна кръгчето, то се завърта и съобщението не се изпраща. На някого случвало ли му се е подобно нещо и на какво се дължи? Със сигурност знам, че другият телефон не е бил изключен, не съм блокирана. Осъществявам аудио разговор през същия вайбър и през тайния чат, но не мога да изпращам съобщения. Дали отсрещния телефон е прекалено пълен? Но по друго приложение успявам да изпращам снимки и съобщения. Няма логика това да се получава от прекалено пълен телефон, който няма място да получи нови съобщения.
  Моля ако някой е имал такъв проблем да сподели, ако не кажете към кого мога да се обърна за това или къде мога да намеря по- подробни инструкции за работата с вайбър. Благодаря!

 13. Веси каза:

  Здравейте на Вайбър изпращам съобщение пише че е доставено но не и видяно а тя на мен ми изпраща и всичко е нормално единствено можем да си звъним през Вайбър

 14. Веси каза:

  Здравейте защо като пиша на Вайбър пише доставено но не и видяно и от другата страна изобщо не получава нищо а другата страна може да ми пише и аз виждам

 15. веси каза:

  не съм блокирана

 16. Lill каза:

  Здравейте, когато изпратя съобщение на някой във вайбър и го блокирам той получава ли тези съобщения?

 17. Гергана каза:

  Здравейте,няколко дни получавам известие за получени съобщения във вайбър ,но когато тръгвам да го отварям нищо не ми излиза ,нито от кой е нито какво пише.Просто ми излиза списъка с други чатове.Каква може да е причината.Нямам скрити чатове

 18. MIM каза:

  Здравейте, ако знам кода на вайбър, мога ли чрез таблет да вляза в профила ?

 19. gergana каза:

  Здравейте!Имам следния проблем ,излиза ми постоянно едно и също съобщение:viber to trying read contacts…след това започва да отчита секунди и има две опции deny I allow!какво трябва да направя ,за да спре?

 20. Яни каза:

  Здравейте!
  Инсталирах си вайбър на телефона, но когато въведа телефонния си номер, за да получа код ми изписва че телефона няма връзка с интернет, но това не е така.
  Някой имал ли е такъв проблем и ако да, как го е решил?

 21. давид каза:

  имам проблем с показва ми че нямам връзка с интернет но всъщност имам

  • Яни каза:

   При мен проблема е същият. Дали можем да се обърнем към някой? Или може би е моментът бъг!?!

   • давид каза:

    цял ден е така

    • Яни каза:

     Ужас!!!

    • Яни каза:

     Дано администратора на този сайт да помогне 🙂

     • Questo каза:

      Здравейте, най-добре е да потърсите отговор от съпорт центъра на Viber, тъй като аз не съм техен представител. Вероятно става дума за технически проблем, свързан с конкретни модел телефон.

 22. Question каза:

  Здравейте,
  От известно време не виждам профилните снимки на контактите си,и когато вляза в профилите им всичко изглежда всееьно контакта няма регустрация във вайбър.
  Как да се справя с тоза ситуация?

 23. VELESLAV каза:

  Как да записвам автоматично Viber медия в картата , а не в телефона.

 24. VELESLAV каза:

  Добър ден
  Как да записвам автоматично Viber медия в картата , а не в телефона.

 25. МамаНа каза:

  Здравейте,
  Имам следния въпрос относно Вайбър: По каква причина дава , че си бил на линия без да си влизал във вайбър? Примерно пускаш си интернет и те виждат, че си бил на линия току що. И така, ако ти стои пуснат интернета, през някъкви интервали те отчита, че си на линия.

  • Questo каза:

   Здравейте, така е направен Viber – той може да показва, че сте на линия, дори приложението да не се използва в момента. Доколкото разбирам са избрали тази технология, за да може приложението винаги да приема обаждания и съобщения.

 26. Ve каза:

  Здравейте, при изпращане на съобщение от телефона, под съобщението ми изписва доставено и видяно, но понякога това не го изписва. Ако няма надпис доставено но виждам, че абоната е налиния означава ли, че абоната не е получил съобщението ми и защо.

  • Questo каза:

   В официалната документация на Viber пише, че при статус Delivered съобщението е било успешно изратено, минало е през сървъра на Viber и е стигнало до устройството на получателя. Ако няма такъв статус, вероятно съобщението още не е получено, защото другият абонат не е вързан към интернет или по друга причина. Казвате, че го виждате онлайн, т.е. има парадокс. За съжаление нямам други предположения.

 27. VELESLAV каза:

  Добър ден
  Как да изпращам всички снимки и клипове от Вайбер в мемори картата а не в телефона,както е сега.

  • Questo каза:

   Привет, Велеслав, поразрових се малко за повече информация по този въпрос, но не откривам нищо конкретно. Възможно е и да няма такава опция или ако има, да се налага да руутвате смартфона си. Имайте предвид, че аз не съм служител на Viber, за по-точна информация може да се обърнете към техния съпорт център. Линк: https://support.viber.com/customer/portal/emails/new

Оставете коментар