Viber FAQ

Тази страница събира на едно място всички читателски въпроси, свързани с Viber. Старая се да отговарям, когато имам възможност и необходимите познания.

Обърнете внимание, че не съм част от екипа на Viber и нямам задълбочени познания за технологията, използвана от приложението. За въпроси и препоръки е най-добре да се обръщате първо към съпорт центъра на Viber.

 

1 110 коментара

 1. Яни каза:

  Здравейте!
  Когато има заключен чат във вайбър, как може той да бъде намерен? Става въпрос за Айфон.
  Виждам известия, но не мога да го открия.

  • Questo каза:

   Привет, би трябвало да го откриете като отворите списъка с чатовете и въведете 4-цифрения ПИН код в търсачката, намираща се в горната част на екрана.

 2. Владимир каза:

  Здравейте, защо ми се изгуби иконата в лентата на състоянието след последния ъпдейт? И в настройките вече го няма.

 3. Дюла каза:

  Моля за код за вибер не получавам код

 4. Stef каза:

  Здравейте…Можете ли да ми обесните приятеля ми нещо е направил на моя Viber получела съм съобщение от номер 1220 – Your Viber cose is 175098 Colse this message and enter the cose into Viber to activate you account…….Това е съобщението и аз си го обеснявам,че е искал да направи резервно копие на Viber проверявам в Настройки Акаунт резервно копие нама и там нищо….Проверявам и в Настройки обаждания и съобщение испрати на имейл с хронология съобщения влизам там и там не виждам нищо…..Как мога да разбера какво е направил?Гледам има едно „Добавяне на контакт“ – това за какво е?Ако си истрия Viber или му дам гъбрипни настройки дали ще се премахне всичко което е направил?

 5. ник каза:

  здравейте,вчера ми се актуализира вайбъра и от тогава не виждам дали някой е офлайн или онлайн..нищо не пише…за другите и аз не съм видима?може ли да ми кажете какъв е проблема?

 6. Маги каза:

  Здравейте , някои знае ли колко пъти можеш да активираш и деактивираш акаунт с един и същ номер . Деактивирах го 2 пъти и сега немога да вляза ,дали трябва да мине известно време. Благодаря ви.

 7. Явора Кирилова каза:

  Здравейте! Звъня на вайбър и ми изсписва зает,а всъщност ми казват, че не се говори с никой.Възможно ли е да е от интернет връзката и кога ти дава линия зает на вайбър.Тогава когато говориш с някой друг абонат ли?

 8. Явора Кирилова каза:

  Здравейте! Звъня на вайбър и ми изсписва зает,а всъщност ми казват, че не се говори с никой.Възможно ли е да е от интернет връзката и кога ти дава линия зает.

 9. Явора Кирилова каза:

  Здравейте! Звъня на вайбър и ми изсписва зает,а всъщност ми казват, че не се говори с никой.

 10. Явора Кирилова каза:

  Здравейте! Звъня на абонат с вайбър и ми дава“ зает“а всъщност абоната не разговаря с никой.Възможно ли е да е от интврнет връзката или ме лъжат?

 11. Ани Петрова каза:

  От известно време на иконката на вайбър на извития екран на телефона ми (samsung note edge) стои червена индикация за 3 непрочетени съобщения. На иконката на основния дисплей няма такава индикация. Като чукна на червената точка се отваря вайбър, но там няма непрочетени съобщения. Защо тази индикация стои и не се маха, а нямам непрочетени съобщения?

 12. Бойка ноколова каза:

  Как да премахна вече създадена не от мен група. В нея има лица които не са мои познсти а и те получават мои снимки когато изпращам

 13. Emma каза:

  Ако инсталиран Вайбър от два номера на два телефона, но ползвам устройството само от новия телефон с новия номер, какъв статус показва на стария? Питам тъй като съм забелязала на накои приятели, колкото пъти да ги проверя пише „онлайн преди малко“ и се чудя сменили са си номера без да изтрият стадия си Вайбър ли?

 14. Петрова каза:

  Може ли да се редактира вече изпратено съобщение във вайбър,не да се изтрие,а само да се редактира!
  Благодаря!

 15. Борислав каза:

  Когато пише видян преди 11м. задължително ли е ползвано Вайбър.

  • Questo каза:

   Невинаги, вързможно е да има разминаване между последната активност и това, коео показва приложението.

 16. Юлия каза:

  Не мога да намеря групата във Вайбър която бях?

Оставете коментар