Меню Затваряне

Не мога да изляза от профила си във Facebook. Какво да правя?

facebook-search

Случвало ли ви се е да не може да излезете от профила си във Facebook? Отваряте познатото меню, натискате Log Out, но нищо не се случва.

Това може да е проблем, защото ако оставите профила си зареден на компютър – дори и ако затворите браузъра – той си остава активен и ако някой друг реши да отвори Facebook от същия компютър, той директно може да влезе във вашия профил. Затова е добра идея винаги да излизате от профила си, когато не сте пред компютъра.

Но как да излезете, когато бутончето Log Out не работи? Ето един прост трик, който решава проблема.

Влезте в профила си от друг компютър или от същия компютър, но от друг браузър (например ако вече сте влезли през Firefox, заредете профила си през Chrome). След това влезте в Settings>Security>Where you’re logged in>Edit. Ще видите списък на всички устройства, на които е зареден вашият профил в момента.

Така, ако сте влезли от същия компютър, но от друг браузър, списъкът ще включва вашето устройство два пъти: един път с влизане през Firefox и един път с влизане през Chrome. Ако имате Facebook и на мобилния си телефон, би трябвало и той да е в списъка. А сега изберете онова устройство от списъка, от което искате да изключите Facebook, и натиснете End Activity.

Това е бърз и лесен начин да се справите с проблем при излизането от Facebook.

Подобни статии

2 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *